Szybko Marynowany Groszek Cukrowy
Szybki marynowany groszek cukrowy to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 413 kalorii, 18g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 349 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, groszek cukrowy, miód i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ginger Stir-smażony cukier groszek i ryba, Chewy Chocolate Sugarsnap Cookies, oraz Groszek Marynowany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dobrze umyć groszek cukrowy. Za pomocą noża przyciąć oba końce i usunąć twardy sznurek, który biegnie wzdłuż tylnej części grochu.
W małym rondlu połącz ocet, miód i sól morską.
Podgrzać do całkowitego rozpuszczenia miodu i soli.
Przygotuj 24-lub 32-uncjowy Słoik mason.
Umieść plastry imbiru na dnie.
Pokrój zieloną cebulę na 2 lub 3 segmenty, tak aby pasowały do słoika. Postaw je w słoiku wraz z gałązką mięty. Zapakuj przygotowany cukier do słoika. Jeśli nie wszystkie pasują, odłóż je na bok. Możesz być w stanie przemycić je po wylaniu płynu do wytrawiania.
Na cukier wlać gorący ocet. Delikatnie dotknij słoika na blacie, aby uwolnić pęcherzyki powietrza. Jeśli masz pozostały groszek, spróbuj zapakować je do słoika w tym czasie.
Umieść pokrywkę na słoiku i pozostaw w temperaturze pokojowej na 1 godzinę, a następnie przenieś do lodówki.
Niech marynaty siedzieć w occie co najmniej 24 godziny przed jedzeniem. Będą przechowywać do 1 miesiąca w lodówce.