Szybkie Smażenie Wołowiny
Szybki Stir-Fry wołowiny jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 268 kalorii, 29g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 185 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka oleju roślinnego, różyczki brokuły, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest super. Podobne przepisy to Szybki Stir-Fry Z Kurczakiem I Brokułami, Szybkie 15 minut Stir-Fry kurczaka i warzyw, oraz Szybkie 10 Minut Krewetki Teriyaki Stir-Fry.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny w dużym woku lub patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać wołowinę, aż rumiane, 3 do 4 protokół. Przesuń wołowinę na bok woka i dodaj brokuły, paprykę, marchew, zieloną cebulę i czosnek na środek woka. Gotować i mieszać warzywa przez 2 minuty. Wołowinę wymieszać z warzywami i doprawić sosem sojowym i sezamem. Nadal gotować i mieszać, aż warzywa będą miękkie, o 2 Więcej minut.