Szybkie Pieczenie-Fajitas Warzywne
Szybko pieczone-warzywne Fajitas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,29 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 12g białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś zupę jarzynową i mieszankę dipów, tortille z mąki, sałatę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szybki Stek Fajitas, Szybkie Grillowanie Fajitas, oraz Szybkie i łatwe Włoskie Fajitas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pierwsze 4 składniki w dużej plastikowej torbie na suwak.
Dodaj zupę jarzynową i olej do worka; uszczelnij i wstrząśnij, aby pokryć.
Wyjmij mieszaninę warzyw z worka; umieść w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Piec w temperaturze 450 przez 20 minut, mieszając raz.
Tortille i fasolę podgrzewać zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozłóż 3 łyżki fasoli na każdej tortilli, a następnie polej 1/2 szklanki mieszanki warzywnej i 1/4 szklanki sałaty.
Każdą porcję posypać 2 łyżkami sera, 2 łyżkami pomidora i 1 łyżką salsy.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."