Szybkie Naleśniki Z Mąki Kukurydzianej

Szybkie Naleśniki Z Mąki Kukurydzianej
Szybkie naleśniki z mąki kukurydzianej może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis na poranny posiłek. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.91 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 611 kalorii, 10g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka syropu klonowego, polenty, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Spróbuj Naleśniki Z Mąki Kukurydzianej, Naleśniki Z Mąki Kukurydzianej, oraz Naleśniki Z Mąki Kukurydzianej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Plastry Pat polenta osuszyć ręcznikiem papierowym. Gotować 4 protokół z każdej strony lub do lekko brązowy i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
2
Podawać na ciepło z syropem i malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
SyropSyrop
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn