Szybkie i łatwe Greckie Spaghetti

Szybkie i łatwe Greckie Spaghetti
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc wypróbuj szybkie i łatwe Greckie Spaghetti. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz szpinak, grzyby, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 91%. Spróbuj Szybka i łatwa sałatka grecka, Szybkie I Łatwe Spaghetti Carbonara, oraz Szybki i łatwy sos do Spaghetti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia toczenia. Spaghetti gotować na wrzenia, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękkie, ale twarde do zgryzu, około 12 minut; odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu; gotować i mieszać szpinak i grzyby w gorącym oleju, aż wydzielają swój płyn, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodać ocet z czerwonego wina i ocet balsamiczny; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać pomidory, bazylia, pietruszka, i czarne oliwki do wrzącej mieszaniny; kontynuować gotowanie i mieszanie, aż smaki mieszają, o 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4
Wymieszać ugotowane spaghetti z mieszaniną pomidorową i zmniejszyć ogień do średnio-niskich. Dusić makaron i sos, aż smaki się mieszają, 8 do 10 protokół; wymieszać ser feta do makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane SpaghettiGotowane Spaghetti
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
5
Posypać serem feta do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn