Szybkie Chińskie Naleśniki

Szybkie Chińskie Naleśniki
Szybkie chińskie naleśniki mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Mieszanka szczypiorku, jajka, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 31%. Spróbuj Chińskie Naleśniki Z Kaczką, Naleśniki chińskie Wegetariańskie, oraz Chińska pieczona kaczka z naleśnikami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
2
Mąkę umieścić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Połączyć mleko, margarynę i jajko; dodać mieszaninę mleka do mąki, mieszając trzepaczką do wymieszania. Wymieszać ze świeżym szczypiorkiem i 5-przyprawowym proszkiem. Przykryć i schłodzić przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Szczypiorekświeży Szczypiorek
MargarynaMargaryna
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Umieść 8-calową patelnię z krepy lub nieprzywierającą patelnię pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wyjąć patelnię z ognia i wlać skąpe ciasto 1/4 szklanki do patelni; szybko przechylić patelnię we wszystkich kierunkach, aby ciasto pokrywało dno patelni. Gotować około 1 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Ostrożnie podnieś krawędź naleśnika łopatką, aby sprawdzić doneness. Naleśnik będzie gotowy do obrócenia, gdy można go poluzować z patelni, a spód jest lekko rumiany. Obrócić naleśnik; gotować 30 sekund po drugiej stronie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
7
Umieść naleśnik na ręczniku i ostudź. Powtórz procedurę, aż całe ciasto zostanie użyte. Układaj naleśniki między pojedynczymi warstwami papieru woskowego lub ręczników papierowych, aby zapobiec przyklejaniu się naleśników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Papier WoskowanyPapier Woskowany
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn