Szybkie babeczki czekoladowe z lukrem waniliowym bez cukru pudru

Szybkie babeczki czekoladowe z lukrem waniliowym bez cukru pudru
Przepis szybkie babeczki czekoladowe z lukrem waniliowym bez cukru pudru gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest niesamowitym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje 39 centów za porcję. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Czekoladowe babeczki z różowym lukrem waniliowym, Podstawowe babeczki waniliowe z lukrem waniliowym, oraz Czekoladowe Cukier Puder Donut Dziurki.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F i linii 12 cupcake kubki z wkładkami papieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Wymieszać mleko i sok z cytryny i odstawić do zsiadłego.Olej i cukier ubić mikserem elektrycznym do uzyskania gładkiej konsystencji. Beat inegg, wanilia, sól, i soda oczyszczona, aż dobrze wymieszane. Ubić w proszku kakaowym. Dużą łyżką do mieszania lub gumowym skrobakiem mieszaj mąkę na przemian z mlekiem, aż mąka zostanie wchłonięta.Podziel ciasto równo między 12 papierowych kubków na babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier PomarańczowyPosypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Szpatułka Do PieczeniaSzpatułka Do Pieczenia
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
3
Piec w temperaturze 350 stopni przez 25 minut lub aż wykałaczka włożona wyjdzie czysta.Schłodzić w patelni na stojaku 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Wyjąć na talerz, aby kontynuować chłodzenie.
5
Mąkę i mleko ubić razem w małym rondlu. Gotować na średnim ogniu, mieszając, aż zacznie zgęstnieć. Gotować 1-2 minuty więcej. Przekształcić w naczyniu i ostudzić.Ubij razem masło i cukier, a następnie ubij w schłodzonej zasmażce 2T. na raz. Kontynuuj bicie, aż lukier zmieni kremowy, a nie ziarnisty. Zajmuje to trochę czasu-prawdopodobnie od 6 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Dodać wanilię i sól i wymieszać, aż będzie lekko i kremowo. Frost natychmiast. Możesz przechowywać matowe babeczki w lodówce i pozwolić im osiągnąć temperaturę pokojową przed podaniem. Zostawiłem też kilka w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej na noc i były w porządku.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn