Szybki marynowany koper włoski z pomarańczą

Szybki marynowany koper włoski z pomarańczą
Szybki marynowany koper włoski z pomarańczą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.79 za porcję. 125 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, sól koszerną, Cebulki kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Koper Marynowany, Ume Marynowany Koper Włoski, oraz Marynowane krewetki z koprem włoskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulki kopru włoskiego umyć i usunąć łodygi. Pokroić na pół i wyciąć twardy rdzeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
2
Plasterek papieru-cienki na mandolinie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
3
Posypać sól koszerną ogolonym koprem i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
4
Odstawić koper na co najmniej godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
5
Gdy czas się skończy, wlać koper włoski do durszlaka i wycisnąć, aby usunąć płyn, który został wyprodukowany, gdy siedział z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
6
Powrót kopru włoskiego do miski i wrzucić z plasterkami pomarańczy i czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
4 Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki4 Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
7
Zapakuj koper włoski i pomarańczę do słoika ćwiartkowego i polej octem jabłkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
8
Użyj pałeczki lub końca drewnianej łyżki do pracy octu w dół do kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
PałeczkiPałeczki
9
Schowaj słoik w lodówce i odstaw na co najmniej 24 godziny przed jedzeniem.
10
Ten szybki ogórek będzie przechowywać co najmniej 2-3 tygodnie w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia19
Magazyn