Szybki marynowany koper włoski z pomarańczą
Szybki marynowany koper włoski z pomarańczą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.79 za porcję. 125 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, sól koszerną, Cebulki kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Koper Marynowany, Ume Marynowany Koper Włoski, oraz Marynowane krewetki z koprem włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulki kopru włoskiego umyć i usunąć łodygi. Pokroić na pół i wyciąć twardy rdzeń.
Plasterek papieru-cienki na mandolinie.
Posypać sól koszerną ogolonym koprem i wrzucić do połączenia.
Odstawić koper na co najmniej godzinę.
Gdy czas się skończy, wlać koper włoski do durszlaka i wycisnąć, aby usunąć płyn, który został wyprodukowany, gdy siedział z solą.
Powrót kopru włoskiego do miski i wrzucić z plasterkami pomarańczy i czarnego pieprzu.
Zapakuj koper włoski i pomarańczę do słoika ćwiartkowego i polej octem jabłkowym.
Użyj pałeczki lub końca drewnianej łyżki do pracy octu w dół do kopru włoskiego.
Schowaj słoik w lodówce i odstaw na co najmniej 24 godziny przed jedzeniem.
Ten szybki ogórek będzie przechowywać co najmniej 2-3 tygodnie w lodówce.