Przepis szybki gulasz wołowy z pieczarkami i białą fasolą można zrobić w około 50 minut. Jedna porcja zawiera 487 kalorii, 49g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.93 za porcję. Mieszanka pietruszki, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Ten przepis jest lubiany przez 401 smakoszy i kucharzy. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Gulasz wołowy z pieczarkami, Gulasz wołowy z pieczarkami, oraz Quick & Easy wołowina i grzyby.
Instrukcje
1
Suche podsmażyć grzyby: umieścić dużą patelnię na dużym ogniu i dodać wszystkie grzyby. Potrząsając patelnię od czasu do czasu, aby zapobiec przywieraniu grzybów, podsmaż je na sucho, aż do uwolnienia wody. Gotuj, aż grzyby zaczną brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyjąć do miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Brown The beef:
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Dodaj 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni i obniżyć ogień do średnio-wysokiej. Brąz kostki wołowiny w partiach, obracając się na brązowo co najmniej dwie strony mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodka żółta Papryka, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 3/4 Cala
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wyjąć z patelni, dodać do miski z grzybami i posypać solą nad nimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
1
Dodaj marchew i smażyć 3-4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
2
Dodać cebulę i gotować kolejne 5 minut, następnie dodać czosnek i gotować kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać wino, doprowadzić do wrzenia i powrócić gotowaną wołowinę i grzyby na patelnię. Kontynuuj gotowanie 3 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wymieszać fasolę i pomidory. Gotować 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Dodatki (opcjonalnie)
5
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
Gulasz wołowy świetnie komponuje się z Cabernet Sauvignon, Malbec i Shiraz. Te pełne czerwone wina są idealnym dodatkiem do obfitego gulaszu wołowego. Wino Reserve Cabernet Sauvignon z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym wyborem. Kosztuje około 78 dolarów za butelkę.