Szybka Zupa Warzywna Wołowa

Szybka Zupa Warzywna Wołowa
Need a zupa bezglutenowa i bezmleczna? Szybka zupa warzywna z wołowiny może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 11g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Będzie hitem w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Mieszanka pieprzu, cebuli, mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżką wynik 48% to danie jest solidne. Spróbuj Szybka Zupa Warzywna Wołowa, Szybka Azjatycka Zupa Z Wołowiny, Warzyw I Makaronu, oraz Szybkie Smażenie Wołowiny I Warzyw podobnych receptur.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 20-30 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn