Szybka i łatwa faszerowana papryka
Szybkie i łatwe nadziewane papryki to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 12g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 345 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka parmezanu, woda, ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Szybka i łatwa meksykańska faszerowana papryka, Quick & Easy Faszerowane Zielone Papryki, oraz Papryka faszerowana łatwa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż połówki pieprzu w 9-calowym szklanym naczyniu do pieczenia. Przykryj naczynie folią. Poke kilka otworów w folii dla otworów wentylacyjnych i ciepła 4 minut w kuchence mikrofalowej, lub do przetargu.
W średniej misce wymieszaj pomidory i ich płyn, ryż i wodę. Przykryć plastikiem i gotować w kuchence mikrofalowej przez 4 minuty lub do momentu ugotowania ryżu.
Wymieszaj zieloną cebulę, kukurydzę, fasolę i płatki czerwonej papryki do mieszanki pomidorowej.
Podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 3 minuty lub aż do ogrzania.
Łyżka gorących pomidorów równomiernie na połówki pieprzu i przykryć folią. Poke kilka otworów w plastiku, aby odpowietrzyć parę i podgrzać w kuchence mikrofalowej 4 minuty.
Wyjąć plastik, posypać serem mozzarella i parmezanem i odstawić na 1 do 2 minut przed podaniem.