Szwedzkie Ciasteczka Maślane
Szwedzkie Ciasteczka maślane mogą być tylko Skandynawski przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 265 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 36 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Szwedzkie Ciasteczka Maślane, Szwedzkie Ciasteczka Maślane, oraz Szwedzkie Świąteczne Ciasteczka.
Instrukcje
Umieść jajka w rondlu z wystarczającą ilością wody, aby pokryć o 1 cal. Przykryć rondel i doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wyjmij z ognia i pozostaw jaja w gorącej wodzie na 15 minut.
Wylać gorącą wodę; jajka schłodzić pod zimną bieżącą wodą. Jajka obrać, oddzielić żółtka od białek. Żółtka przesiać lub drobno zetrzeć na tarce. Zarezerwować białe do innego użytku.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Beat masło i cukier z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż będzie gładka. Ubić żółtka i ekstrakt z migdałów. Powoli wymieszać w mące, tylko do momentu włączenia. Użyj ekspresu do ciastek w stylu spritz, aby nacisnąć ciasteczka na przygotowaną blachę do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie zaczną brązowieć, 8 do 10 minut.