Need a danie główne bezglutenowe? Swiss Sherry Chicken może być super przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 457 kalorii, 35g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, skondensowany krem z zupy grzybowej, sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Podobne przepisy to Kurczak po Sherry, Kurczak w sosie Sherry-sojowym, oraz Duszony Kurczak Po Sherry.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieść kurczaka w naczyniu do pieczenia 9x13 cali i doprawić solą i pieprzem do smaku. Każdą pierś kurczaka przykryć plasterkiem sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Pierś Z Kurczaka
Cały Kurczak
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
W średniej misce wymieszaj zupę, sherry i śmietanę, a następnie polej kurczakiem. Koperek zmiękczyć w roztopionym maśle, grzanki wrzucić do masła i posypać kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Grzanki
Cały Kurczak
Masło
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Koper
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut, lub do czasu, aż kurczak zostanie ugotowany.