Szpinakowo-rzodkiewkowa Slaw z chrupiącymi Chiles i Pepitas

Szpinakowo-rzodkiewkowa Slaw z chrupiącymi Chiles i Pepitas
Szpinak-rzodkiewka Slaw z chrupiącymi Chiles i Pepitas jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać liście szpinaku, ser feta, New mexico chiles, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z Bon Appetit ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szpinak, rzodkiewka z chrupiącymi Chiles i Pepitas, Collard zielona i rzodkiewka z chrupiącą szalotką, oraz Collard zielona i rzodkiewka z chrupiącą szalotką dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia25
Magazyn