Szpinak smażony z marchewką, rodzynkami i migdałami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj smażonego szpinaku z marchewką, rodzynkami i migdałami. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 37 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz donice migdały, marchew, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Smażony szpinak z migdałami i rodzynkami, Koper włoski z migdałami, rodzynkami i szafranem, oraz Smażony Szpinak Z Orzeszkami Piniowymi I Złotymi Rodzynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotować sos i rodzynki.
Dodać szpinak; przykryć. Gotować na średnim ogniu 1 min.
Dodaj marchew. Szpinak obrócić szczypcami tak, aby szpinak był na dnie patelni; gotować, przykryty, 1 min. albo dopóki szpinak nie zwiędnie.
Łyżka do miski; wierzch z orzechami.