Szparagi z winegretem Czerwono-cebulowo-pomarańczowym
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Szparagi z winegretem z czerwonej cebuli i pomarańczy mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 39 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.11 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, skórkę pomarańczową, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Spróbuj Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette, Szparagi z boczkiem, czerwoną cebulą i balsamicznym winegretem, oraz Szparagi pieczone z winegretem pomarańczowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrywaj twarde końce szparagów; w razie potrzeby usuń łuski z łodyg za pomocą obieraczki do warzyw.
Szparagi grillowe, bez pokrywy grilla, na dużym ogniu (od 400 do 50
2 do 4 minut z każdej strony.
Wymieszać razem seler i pozostałe składniki; łyżkę szparagów.
* Jeśli szparagi są większe niż 1/2 cala średnicy, gotować we wrzącej wodzie 1 minutę; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić i osuszyć. Grill zgodnie z zaleceniami.