Szparagi z sosem pomarańczowym i prażonymi orzechami laskowymi
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Szparagi z sosem pomarańczowym i prażone orzechy laskowe może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz pod ręką szparagi, orzechy laskowe, skórkę pomarańczową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 87%. Spróbuj Szparagi Z Sosem Pomarańczowym I Prażonymi Orzechami Laskowymi, Ruska Kapusta Z Grilla Z Sosem Jogurtowym I Prażonymi Orzechami Laskowymi, oraz Sałatka z kopru włoskiego i pomarańczy z prażonymi orzechami laskowymi i żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Grzać orzechy laskowe na małej płytkiej patelni do pieczenia, aż złoty, 4 do 5 protokół. Przyciąć woody końce ze szparagów i, w razie potrzeby, obrać niższe 2 cale łodyg z obieraczką do warzyw. Szparagi ugotować w dużym rondlu z wrzącą osoloną wodą, aż będą chrupiące-miękkie, około 6 minut i dobrze osuszyć w durszlaku.
Pozostałe składniki z wyjątkiem orzechów wymieszać z solą i pieprzem do smaku.
Gorące szparagi przełożyć na talerze. Łyżka pomarańczowy dressing na górze i posypać orzechami.