Szparagi z sosem holenderskim

Szparagi z sosem holenderskim
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Szparagi z makietą sosu holenderskiego mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, margarynę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szparagi W Sosie Holenderskim, Szparagi w sosie holenderskim, oraz Mock Hollandaise.

Instrukcje

1
Zrywaj twarde końce szparagów; w razie potrzeby usuń łuski z łodyg za pomocą obieraczki do warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
2
Szparagi gotować, przykryte, w niewielkiej ilości wrzącej wody 8 do 10 minut lub do miękkości; odcedzić. Odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
3
Żółtka umieścić w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Połącz wodę, skrobię kukurydzianą i sól w małym, ciężkim rondlu. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż mieszanina dojdzie do wrzenia i zacznie gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Wyjąć z ognia; dodać 2 łyżki mieszanki skrobi kukurydzianej do żółtek jaj, stale mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Dodać mieszaninę żółtka do pozostałej mieszaniny skrobi kukurydzianej; gotować, ciągle mieszając, 2 minuty lub aż temperatura osiągnie 16
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
żółtko Jajażółtko Jaja
7
Zdjąć z ognia; wymieszać sok z cytryny i margarynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MargarynaMargaryna
8
Podawać, łyżką sosu na szparagi, i posypać skórką cytryny, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
SzparagiSzparagi
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn