Szparagi z rodzynkami i orzeszkami sosnowymi
Rodzynki i orzeszki sosnowe szparagi mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 124 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz sól, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Agrodolce z rodzynkami i orzechami piniowymi, oraz Cukinia z orzechów sosnowych i rodzynek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szparagi gotować we wrzącej wodzie 2 minuty lub do chrupkości-miękkie.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i orzeszki piniowe; gotować 4 protokół.
Dodać sok pomarańczowy, rodzynki i miód; gotować 2 protokół. Wymieszać z solą i skórką pomarańczową. Na półmisku ułożyć szparagi, na wierzchu polać mieszanką cebuli.