Szparagi z estragonem Sherry Vinaigrette
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać szparagi z estragon Sherry Vinaigrette spróbować. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pieprz, ocet sherry i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szparagi z estragonem Sherry Vinaigrette, szparagi z estragonem vinaigrette, oraz Szparagi z estragonem Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szparagi na parze na stojaku na parowiec ustawiony na wrzącej wodzie, przykryte, aż po prostu miękkie, 3 do 5 minut (w zależności od grubości), a następnie przenieść do miski z lodowatej wody, aby zatrzymać gotowanie.
Dobrze osuszyć i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Wymieszać ocet, szalotkę, musztardę, sól i pieprz w małej misce i dodać olej w powolnym strumieniu, ubijając aż do emulgowania.
Połowę jajka i przełożyć każdą połowę przez grube sito do miski. Szparagi wrzucić z 1 łyżką vinaigrette i podzielić na 4 talerze. Łyżka pozostałego dressingu na szparagach i wierzch z jajkiem.