Szparagi Krab Quiche
Przepis szparagi Crab Quiche może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 18g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 18% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. Udaj się do sklepu i kup pół na pół śmietany, szparagi, mięso krabowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Dobrze sprawdza się jako dość tanie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 46%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Babeczki quiche z krabem i szparagami, Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche Ze Szparagami I Łososiem), oraz Quiche Z Kraba podobnych receptur.
Instrukcje
Szparagi umieścić w dużym rondlu z wystarczającą ilością wody do przykrycia; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 3-5 minut lub do momentu, gdy będzie kruchy.
Dobrze odcedzić i osuszyć. Ugotowane szparagi ułożyć na spodzie ciasta. Top z krabem.
Połączyć ser szwajcarski i mąkę; posypać Krabem.
W małej misce ubić jajka, śmietanę, sól i sos ostrej papryki.
Posypać parmezanem. Ułóż świeże szparagi spears, mówił mody, na szczycie quiche.
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut.
Odstawić na 5 minut przed cięciem.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślane chardonnay jest idealne dla przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować wina Woodstock Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![Woodstock Chardonnay Wine]()
Woodstock Chardonnay Wine
Woodstock Chardonnay otwiera się przyjemną eklektyczną mieszanką bogatych aromatów gruszek, minerałów i papai, a następnie świeżych smaków azjatyckiego jabłka gruszkowego, cytrusów i owoców tropikalnych z doskonałym kwasem na finiszu. Jak mawiał Mark: "słońce w butelce."