Szparagi i tarty mascarpone z głębokim nadzieniem

Szparagi i tarty mascarpone z głębokim nadzieniem
Głęboko nadziewane szparagi i tartaletki mascarpone wymagają ok. 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Na 1,02 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten przepis wegetariański lacto ovo ma 370 kalorii, 8G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Jeśli masz kozi ser, szparagi, mascarpone i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 22 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Tartaletki z Mascarpone i śliwkami, Tartaletki Truskawkowe Z Kremem Mascarpone, oraz Tartaletki kokosowe z gotowanym ananasem i kremem Mascarpone.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzewany do 200C / wentylator 180C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Ciasto rozwałkować na lekko posmarowanej mąką powierzchni i pokroić na 12 kawałków, około 8 cm kwadratowych. Użyj każdego kawałka, aby wyrównać otwory w 12-otworowej puszce na muffinki i użyj kulki z ozdobami, aby wcisnąć ciasto w narożniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
3
Nacisnąć duży kawałek folii na puszkę i w dół do otworów, a następnie wypełnić każdy z pieczenia fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Piec przez 15 minut, aż nadmuchnie i złocisty, następnie zdjąć folię i gotować przez 10 minut więcej. Nie martw się, jeśli ciasto puffs prawo się.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
W międzyczasie przyciąć szparagi i oddzielić łodygi od końcówek. Doprowadzić dużą patelnię wody do wrzenia, gotować łodygi przez 6 minut, a następnie wyłowić je i umieścić w misce z mrożoną wodą. Gdy zimno, odcedzić je ponownie. Końcówki gotować osobno przez 3 min, następnie wstawić do lodowatej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Łodyżki, mascarpone i jajka umieścić w małej misce, obficie doprawić solą i pieprzem, a następnie użyć blendera ręcznego, aby wszystko zmiażdżyć na spieniony zielony krem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
MascarponeMascarpone
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Użyj łyżki, aby wcisnąć ciasto z powrotem do otworów i wypełnić każdy z kremem. Do każdego wrzucić końcówkę szparagów, a następnie pokruszyć kozim serem. Tarty włożyć do piekarnika na 10-15 minut, aż krem się napuchnie i ustawi. Pozostawić do ostygnięcia przed wyjęciem z puszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Tartlet świetnie komponuje się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn