Szparagi i nerkowce
Szparagi i orzechy nerkowca może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,57 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, oliwę z oliwek, korzeń imbiru i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szparagi Z Nerkowcami, Mahimahi ze szparagami i nerkowcami, oraz Szparagi i tofu Stir-Fry w / nerkowce.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek i olej sezamowy w woku na małym lub średnim ogniu.
Dodać imbir i smażyć, aż lekko zbrązowieje.
Dodajemy szparagi i smażymy kilka minut przed dodaniem sosu sojowego i orzechów nerkowca. Gotować, aż szparagi będą miękkie, ale nadal chrupiące i jasnozielone, często mieszając.