Szparagi, boczek Kanadyjski i ser Frittata: Low Carb

Szparagi, boczek Kanadyjski i ser Frittata: Low Carb
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj szparagi, kanadyjski boczek i ser Frittata: Low Carb spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 324 kalorie, 25g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz łodygi szparagów, skórkę z cytryny, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szpinakowa Frittata z boczkiem kanadyjskim i serem szwajcarskim, Broccolini Canadian Bacon Frittata, oraz Kanadyjska Frittata z boczkiem i ziemniakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w górnej części piekarnika i rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W misce ubić jajka, 3 łyżki sera, mleko, skórkę cytrynową, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzać oliwę z oliwek w 8-calowej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać szparagi i boczek Kanadyjski, i gotować, aż szparagi będą chrupiące-miękkie, o 4 protokół. Zmniejszyć ciepło do niskiego, wlać mieszaninę jaj na patelnię, delikatnie mieszając, aby równomiernie rozprowadzić nadzienia. Przykryć i gotować, aż dno zestawów, ale nie staje się zbyt brązowy, o 9 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek KanadyjskiBoczek Kanadyjski
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Zdejmij pokrywę, rozrzuć pozostałą 1 łyżkę sera na powierzchni. Uruchom frittata pod brojlerem, aż top zestawów i brązowieje lekko, o 1 minutę. Odstawić na około 5 minut przed wyjmowaniem. Wyjąć frittatę z patelni na deskę do krojenia, pokroić w kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Podawać w ciepłej lub pokojowej temperaturze.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia24
Magazyn