Szparag Linguine

Szparag Linguine
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szparagów Linguine. Ten przepis służy 4 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, oliwę z oliwek, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Linguine ze szparagami i jajkiem, Linguine ze szparagami i jajkiem, oraz Linguine ze szparagami, parmezanem i boczkiem.

Instrukcje

1
Gotuj linguine zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem, w patelni nonstick, podsmażyć cebulę i czosnek w oleju i masła do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać szparagi; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
3
Dodaj wino lub bulion; gotuj i mieszaj przez 1-2 minuty lub aż płyn się zmniejszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WinoWino
4
Zdjąć z ognia.
5
Odcedzić linguine; dodać do mieszanki szparagów.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
6
Dodaj pozostałe składniki; wrzucić do herbu.
7
Podawać natychmiast.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn