Szparag Linguine
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szparagów Linguine. Ten przepis służy 4 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, oliwę z oliwek, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Linguine ze szparagami i jajkiem, Linguine ze szparagami i jajkiem, oraz Linguine ze szparagami, parmezanem i boczkiem.
Instrukcje
Gotuj linguine zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem, w patelni nonstick, podsmażyć cebulę i czosnek w oleju i masła do miękkości.
Dodać szparagi; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż chrupiące-miękkie.
Dodaj wino lub bulion; gotuj i mieszaj przez 1-2 minuty lub aż płyn się zmniejszy.
Odcedzić linguine; dodać do mieszanki szparagów.
Dodaj pozostałe składniki; wrzucić do herbu.