Szkliwiona cebula Perłowa w porcie z liśćmi laurowymi

Szkliwiona cebula Perłowa w porcie z liśćmi laurowymi
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ocet balsamiczny, rubinowy port, liście laurowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pieczony kurczak z czerwonymi winogronami, karmelizowaną cebulą perłową i sosem Port Pan, Cebula Perłowa Szkliwiona, oraz Cebula Perłowa Szkliwiona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając ostrego noża, pokrój X przez końce korzeniowepearl onions; umieść w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Zalać ciepłą wodą cebulę; pozostawić do namoczenia 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
WodaWoda
3
Cebulę wyjąć z wody i obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
WodaWoda
4
Przełożyć do dużego garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodaj Port, bulion, bakalie i brązowy cukier; doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści. Zmniejszyć ciepło do średniego. Dusić, aż cebula zmiękniegdy przebite ostrym nożem, o 30minutes. Za pomocą szczeliny łyżka, transferonions do miski. Gotować płyn w garnku, aż syropi zredukowane do 3 łyżki, o 15minut. Odrzuć liście laurowe. Stir vinegarinto Port reduction. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Liście LauroweLiście Laurowe
RedukcjaRedukcja
CebulaCebula
BulionBulion
CukierCukier
PortPort
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
NóżNóż
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
GarnekGarnek
6
Wlać redukcję portu na cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RedukcjaRedukcja
CebulaCebula
PortPort
7
Podawać ciepłolub w temperaturze pokojowej. DO AHEAD: Canbe wykonane 2 dni do przodu. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn