Szałwiowe klopsy z indyka z sosem
Szałwia z indyka z sosem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką jabłko, masło, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Parmezan-szałwia pieczony indyk z sosem szałwiowym, Pieczony indyk z sosem z szałwii, oraz Pieczony Indyk Z Farszem Szałwiowym I Sosem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 218°. Spray brojler patelni z gotowania sprayu. W dużej misce, wymieszać indyka, jabłko, bułka tarta, szałwia, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu. Kształt mieszanka do 6 owalnych chlebów.
Piec 25 minut lub aż termometr do mięsa włożony do środka bochenka odczytuje 74°.
W międzyczasie, w rondlu 2-quart, podgrzewać cydr i bulion do wrzenia; gotować około 20 minut lub do zmniejszenia do 1 szklanki. W dużej patelni nonstick, roztopić masło na średnim ogniu; dodać cebulę. Gotować 10 minut, często mieszając, aż złoty kolor będzie brązowy; odstawić. W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą, wodę i pozostałą 1/4 łyżeczki soli trzepaczką; dodaj do zredukowanej mieszaniny cydru, stale mieszając. Gotować na średnim ogniu 1 minutę lub aż lekko zgęstnieje. Wymieszać z cebulą.
Klopsiki podawać z sosem.