Szałwiowe klopsy z indyka z sosem

Szałwiowe klopsy z indyka z sosem
Szałwia z indyka z sosem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką jabłko, masło, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Parmezan-szałwia pieczony indyk z sosem szałwiowym, Pieczony indyk z sosem z szałwii, oraz Pieczony Indyk Z Farszem Szałwiowym I Sosem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 218°. Spray brojler patelni z gotowania sprayu. W dużej misce, wymieszać indyka, jabłko, bułka tarta, szałwia, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu. Kształt mieszanka do 6 owalnych chlebów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Bułka TartaBułka Tarta
PieprzPieprz
Cała TurcjaCała Turcja
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
2
Miejsce na patelni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec 25 minut lub aż termometr do mięsa włożony do środka bochenka odczytuje 74°.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
4
W międzyczasie, w rondlu 2-quart, podgrzewać cydr i bulion do wrzenia; gotować około 20 minut lub do zmniejszenia do 1 szklanki. W dużej patelni nonstick, roztopić masło na średnim ogniu; dodać cebulę. Gotować 10 minut, często mieszając, aż złoty kolor będzie brązowy; odstawić. W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą, wodę i pozostałą 1/4 łyżeczki soli trzepaczką; dodaj do zredukowanej mieszaniny cydru, stale mieszając. Gotować na średnim ogniu 1 minutę lub aż lekko zgęstnieje. Wymieszać z cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
MasłoMasło
BulionBulion
CydrCydr
CebulaCebula
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Klopsiki podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn