Szałwia-polędwiczki wieprzowe z masłem szałwiowym

Szałwia-polędwiczki wieprzowe z masłem szałwiowym
Szałwia-przetarte polędwiczki wieprzowe z masłem szałwiowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 33g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.48 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz filet z sardeli, czosnek w proszku, szałwię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szałwiowe kotlety wieprzowe z marynowaną brzoskwinią, Szałwia przetarta kotletem wieprzowym z ciepłym jabłkiem, oraz Grillowanie na Dzień Matki: pomarańcza, szałwia i czosnek natarte polędwiczki wieprzowe.

Instrukcje

1
Wymieszaj suszoną szałwię, brązowy cukier, sól, czosnek w proszku i pieprz i wmasuj w polędwiczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Suszona SzałwiaSuszona Szałwia
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2
Odstawić, przykryty, w temperaturze pokojowej 25 do 30 minut.
3
W międzyczasie przygotuj grill gazowy lub węglowy na dwupoziomowy ogień (patrz "Ustaw swój Grill: dwupoziomowe Grillowanie" poniżej), z jednej strony na wysokim ogniu, a drugiej na średnim (5 sekund z testem ręcznym).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
W małym rondlu na średnim ogniu gotuj masło, oliwę z oliwek, świeżą szałwię i czosnek około 10 minut; wymieszaj sardelę i usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Szałwiaświeża Szałwia
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Odstawić 10 minut. Odcedzić masło i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6
Polędwiczki spryskać obficie olejem. Ułóż na oczyszczonym, naoliwionym ruszcie do gotowania na dużym ogniu, wędkując cieńsze końce z dala od najgorętszej części ognia. Grill odkryte, obracając od czasu do czasu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, o 5 minut w sumie. Przenieś polędwiczki na średnie ciepło (przykryj, jeśli używasz gazu) i grilluj, obracając od czasu do czasu, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 150, a środek ma odrobinę różu pozostałego (wyciąć, aby sprawdzić). Czas zależy od grubości mięsa: cienkie polędwiczki (ok. średnica) wymagają 8 do 10 minut; pulchne polędwiczki (do 2 1/2 cala. średnica) może potrzebować dwa razy tyle.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Wyjąć z grilla, namiotu z folią i pozostawić wieprzowinę na 10 minut przed rzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
8
Pokroić w cienkie plasterki, udekorować gałązkami szałwii, jeśli chcesz, i podawać z masłem szałwiowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
9
Ustaw swój grill: dwupoziomowe Grillowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
10
Na węglu drzewnym: zapalić od 75 do 85 brykietów w rozruszniku kominowym (lub na ruszcie paliwowym); otworzyć otwory grillowe. Gdy są pokryte popiołem, kopiec z jednej strony rusztu do nachylenia. Pozostawić węgle do spalenia, aż osiągną pożądany poziom ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
11
Na gazie: obrócić wszystkie palniki do góry, zamknąć pokrywę i ogrzewać przez 15 minut. Jeśli masz trzy lub więcej palników, pozostaw dwa sąsiednie palniki na wysokim i obróć Pozostałe palniki w dowolnym miejscu od średniego do niskiego, w zależności od przepisu. Jeśli masz dwa palniki, pozostaw jeden palnik na wysokim, a drugi na średnim do niskiego.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn