Szaszłyk z kurczaka marynowany w pomidorach i kolendrze

Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Szaszłyk z kurczaka marynowany w pomidorach i kolendrze może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 503 kalorie, 48g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka piersi z kurczaka, ząbki czosnku, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ziołowo-Chile - marynowana ryba szaszłyk, Indyjski Pomidorowo-Kolendrowy Kurczak, oraz Suszony pomidor i kolendra Pieczony kurczak.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć starte pomidory, czosnek, oliwa z oliwek i kolendry.
Dodać kurczaka i obficie zalać marynatą. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Rozpal grilla. Nawlecz kurczaka na 8 metalowych szaszłyków, pozostawiając niewielką przestrzeń między każdym kawałkiem.
Kurczaka posmarować olejem roślinnym i doprawić solą i pieprzem. Grill na umiarkowanym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż lekko zwęglone i tylko gotowane przez, o 15 protokół.