Szaszłyki Antypasto
Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 100 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Jeśli 70 centów za porcję spada w budżecie, szaszłyki Antipasto mogą być świetne bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, musztardę dijon, marynowane karczochy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Kuskus Antipasto Sałatka z pomidorem Vinaigrette PLUS szaszłyki Antipasto, Szaszłyki Antypasto, oraz Szaszłyki Z Kiełbasą Antipasto.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej i wyłóż blachę do pieczenia folią. Nasiona i rdzeń papryki i pokroić na pół.
Umieść połówki papryki, Skórka do góry, na blasze do pieczenia i dusić aż poczerniały, 10 do 12 protokół.
Przenieść do papierowej torby, zamknąć torbę i pozostawić na parze przez 10 minut. Trzymaj paprykę pod zimną bieżącą wodą, aby usunąć skórę. Osuszyć ręcznikami papierowymi i pokroić w kwadraty.
Serca karczochów, papryka i ser na 24 małych szaszłykach lub dużych wykałaczkach, naprzemiennie dekoracyjnie.
W małej misce wymieszać ocet, musztardę, olej, sól i pieprz, aż do wymieszania i wygładzenia. Ułóż szaszłyki na dużym talerzu.
Szczotkować obficie mieszanką balsamiczną i posypać natką pietruszki lub bazylii, w razie potrzeby.
Podawać w temperaturze pokojowej.