Przepis na szarlotkę z otwartą twarzą z soloną kruszonką pekan jest gotowy w około 15 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 8. Ten deser ma 321 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, mieloną gałkę muszkatołową, kruszonkę orzechową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kanapki z szynką, cheddarem i masłem jabłkowym, Solona Karmelowa Kruszonka Jabłkowa, oraz Batoniki z kruszonką jabłkową z solonym karmelem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połączyć pierwsze 4 składniki w dużej misce; dodać plastry jabłka, podrzucając do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny Lukrecjowe
3
Rozwałkuj ciasto na grubość 1/4 cala na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na Ciasto
Rolka
4
Przenieść delikatnie do 9-calowy pie Płyta; trim nadmiar ciasta wokół krawędzi, i zaciskane. Ułóż mieszankę jabłkową na cieście. Wierzch z soloną kruszonką Pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,
Ciasto
Orzeszki Pekan
5
Piec 1 godzinę, 30 minut lub aż jabłka będą miękkie i polewa jest złoty brąz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Wyjąć z piekarnika; całkowicie ostudzić przed krojeniem.