Kwaśna śmietana Szarlotka może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. Mieszanka masła, brązowy cukier, w zamrażarce ), i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 2449 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną, Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną, oraz Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną.
Instrukcje
1
Zrobić polewę streusel:
2
Składniki polewy streusel umieścić w średniej misce i wymieszać widelcem lub rękami, aż mieszanina przypomina grube okruchy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Schłodzić w lodówce, aż polewa jest potrzebne w połowie drogi przez pieczenia.
4
piekarnik do 204° ze stojakiem w środku i innym stojakiem poniżej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Umieść dużą obramowaną blachę do pieczenia na Dolnym stojaku, aby złapać którąkolwiek z kapieli z ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
6
Śmietanę wymieszać z cukrem, mąką, solą, wanilią, jajkiem i pokroić w plasterki jabłka: w dużej misce umieścić kwaśną śmietanę, cukier, mąkę, sól, wanilią i jajko. Użyj drewnianej łyżki i bij ręcznie, aż będzie gładka. Złóż jabłka i mieszaj, aż wszystkie jabłka zostaną pokryte mieszaniną wypełniającą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
nadzienie do mrożonej skorupki ciasta. W pierwszym etapie pieczenia piecz ciasto przez 25 minut w temperaturze 204°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
pierwsze 25 minut, wyjąć ciasto z piekarnika i posypać wierzch z brązowym cukrem masło mąki polewa mieszaniny. Możesz również umieścić ochraniacz pie lub folię wokół zewnętrznych krawędzi skorupy, aby zapobiec ich zbyt rumiane.
Szarlotka w menu? Spróbuj sparować z późnymi zbiorami Riesling, Moscato d ' Asti i Prosecco. Te wina deserowe mają odpowiednią ilość słodyczy i lekkich, owocowych smaków, które nie obezwładnią szarlotki. Chateau Chantal późne zbiory Riesling z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.