Szarlotka-Piernik
Szarlotka-piernik może być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,19 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 3G białka, oraz 23G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać nadzienie szarlotka, lody vanillan, piernik mix, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów Południowej żywności. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gruszka Piernikowa, Piernik brzoskwiniowo-Wiśniowy, oraz Szewc Jabłkowy.
Instrukcje
Wymieszać razem 2 szklanki piernika wymieszać i 3/4 szklanki wody, aż będzie gładka; odstawić mieszaninę na bok.
Wymieszać pozostały piernik wymieszać z brązowym cukrem; pokroić w 1/4 szklanki masła, aż mieszanina będzie krucha. Wymieszać z orzechami pekan; odstawić.
Połączyć nadzienie szarlotka i pozostałe 1/4 szklanki masła w dużym rondlu, i gotować, często mieszając, 5 minut na średnim ogniu lub do dokładnie ogrzanego.
Łyżka gorącego jabłka równomiernie wymieszać do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 11x7 cali. Łyżka mieszanki piernikowej równomiernie na gorącej mieszance jabłkowej; posypać mieszaniną orzechów pekan.
Piec w temperaturze 375 przez 30 do 35 minut lub aż zestaw.
Podawać z lodami waniliowymi.