Szarlotka Do Góry Nogami

Szarlotka Do Góry Nogami
Przepis na odwróconą szarlotkę może zaspokoić Twoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina i 20 minut. Jedna porcja zawiera 467 kalorii, 2G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,04 USD za porcję. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś brązowy cukier, masło, cierpkie jabłka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Dobrze sprawdza się jako dość tani deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj ciasto jabłkowe bez jajek do góry nogami / ciasto jabłkowe do góry nogami, Batony Z Masłem Jabłkowym, oraz Bułeczki Cynamonowe Z Szarlotką dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj mąkę i sól; pokroić w tłuszcz i masło, aż się kruszy. Stopniowo dodawaj sok pomarańczowy, podrzucając widelcem, aż ciasto utworzy kulkę. Podziel ciasto na dwie kulki. Zawiń w folię; wstaw do lodówki na co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
1-1/2 Szklanki Prażonych Płatków Kokosowych1-1/2 Szklanki Prażonych Płatków Kokosowych
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Linia a 9-w. talerz do głębokiego naczynia z wytrzymałą folią, pozostawiając 1-1 / 2 cala. poza krawędzią; pokryj folię sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Połącz 4 łyżki masła, brązowego cukru i orzechów pekan; łyżka do przygotowanego talerza do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
4
W dużej misce wymieszaj jabłka, cukier, mąkę, cynamon, gałkę muszkatołową i pozostałe masło; delikatnie wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Na woskowanym papierze rozwałkuj jedną kulkę ciasta, aby dopasować talerz do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Umieść ciasto na mieszance orzechów, mocno dociskając do mieszanki i boków talerza; przyciąć do 1 cala. poza krawędzią płyty. Napełnij mieszanką jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
7
Rozwałkuj pozostałe ciasto, aby pasowało do wierzchu ciasta; umieść na nadzieniu. Przyciąć do 1/4 cala. poza krawędzią płyty. Złóż dolne ciasto na górne ciasto; krawędzie uszczelniające i fletowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
8
Wytnij cztery 1-calowe. szczeliny w górnym cieście.
9
Piec w temperaturze 375° przez 50-55 minut lub do momentu, gdy jabłka będą miękkie, a skórka będzie złotobrązowa (przykryj brzegi folią w ciągu ostatnich 20 minut, aby w razie potrzeby zapobiec nadmiernemu brązowieniu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
10
Ostudzić przez 15 minut na ruszcie. Odwróć na półmisek do serwowania; ostrożnie usuń folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
11
Połącz składniki glazury;skrop ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn