Syrop Z Granatów Przyprawiony

Syrop Z Granatów Przyprawiony
Syrop z owocu granatu To bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mielone goździki, mieloną gałkę muszkatołową, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 3 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Przyprawiony Syrop z maślanki {aka:przyprawiony syrop karmelowy}, Pudding ryżowy z syropem z granatów, oraz Gofry kokosowe z syropem z granatów ... lub lodami.

Instrukcje

1
Połącz sok z granatu, Wino i sok z cytryny w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Ubić cynamon, gałkę muszkatołową, goździki i imbir. Zmiksować w połowie brązowego cukru i ubić mieszankę, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu i zawirować do pokrycia patelni. Natychmiast wlać mieszaninę soku / przypraw i zwiększyć ciepło do wysokiej. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia podczas ubijania, aby zapobiec przypaleniu. Zmniejszyć ogień do średniej i, mieszając, dodać trochę pozostałego brązowego cukru na raz. Gotować i mieszać, aż mieszanina zgęstnieje do syropowej konsystencji lub gdy może pokryć tył łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia lekko i nadal do ostygnięcia, 5 do 10 minut. Wymieszać i podawać.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn