Syrop Imbirowo-Miodowy
Syrop imbirowo-miodowy może być tylko przystawką, której szukasz. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 196 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz imbir, miód, skórkę z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Gotowane gruszki w syropie z miodem, imbirem i cynamonem, Syrop Klonowo-Imbirowy, oraz Brzoskwinie w syropie imbirowym.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień i gotować 2 minuty.
Zdjąć z ognia; odstawić na 1 godzinę. Odcedzić mieszaninę przez drobny sitko z siatki drucianej, odrzucając ciała stałe. Przechowywać w lodówce do 2 tygodni.