Sweet Bacon Dogs
Sweet Bacon Dogs To bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 48 porcjami. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, brązowy cukier, hot dogi i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Hot dogi zawinięte w boczek BLT, Bacon Burger Dogs, oraz Pieski Owinięte Boczkiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozłóż około 1/3 brązowego cukru na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali. Każdy hot dog pokroić na 6 kawałków i zawinąć każdy kawałek z 1/3 plasterkiem boczku. Zabezpieczyć wykałaczkami. Połowę boczku zawijamy w jedną warstwę na cukrze w naczyniu do pieczenia.
Posypać kolejne 1/3 cukru na nich. Wierzch z kolejną warstwą boczku, a następnie pozostałym cukrem. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Piec przez 45 do 60 minut w nagrzanym piekarniku, mieszając kilka razy. Gdy boczek będzie chrupiący, wyjmij naczynie z piekarnika i przenieś zawartość do wolnej kuchenki. Ustaw na wysokim na około 10 minut, a następnie Ustaw na niskim, aby utrzymać ciepło podczas serwowania.