Surówka z kopru włoskiego, fety i Kalamaty
Koper włoski, feta i Kalamata Coleslaw może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.01 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać oliwki kalamatan, cebula kopru włoskiego, sól i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Focaccia z nasion kopru włoskiego z oliwkami Kalamatan, Kalamata-Kurczak Feta, oraz Sałatka z kopru włoskiego z oliwkami Kalamatan i Mikrogreensami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Z kopru włoskiego przyciąć twarde zewnętrzne liście; pierzaste liście posiekać na miarę 1 łyżki stołowej.
Usunąć i wyrzucić łodygi.
Cebulkę pokroić wzdłuż na cienkie plasterki; plasterki pokroić w cienkie paski.
W średniej misce umieścić Cebulki kopru włoskiego i 1 łyżkę posiekanych liści; dodać ser feta i pozostałe składniki. Dobrze rzucaj.