Super Tuńczyk

Super Tuńczyk
Super tuńczyk może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja zawiera 743 kalorie, 45g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis serwuje 3 i kosztuje 3,02 USD za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, marchewkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatarian dieta. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy obejmują Super Tuńczyk, Super-Duper Kanapki Z Tuńczykiem, oraz Super Zdrowa Sałatka Z Tuńczyka.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
Tuńczyka odcedzić, włożyć do miski i odstawić. Otwórz fasolę, ale nie drenuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Na dużej patelni na średnim ogniu karmelizować czosnek i cebulę razem w oliwie z oliwek. Gdy rumiane, dodać puszkę fasoli i saute. Gotować przez 2 minuty, a następnie dodać garść sera pecorino Romano, 2 szczypty soli i 5 obrotów młynka do pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
PieprzPieprz
FasolaFasola
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Młynek Do PieprzuMłynek Do Pieprzu
PatelniaPatelnia
3
Dodać tuńczyka do mieszanki fasoli. Daj szybki rzut na patelnię, a następnie włóż zawartość do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Miarka filiżankę tuńczyka i fasoli i umieścić na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
TuńczykTuńczyk
5
Dodaj hummus jako stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 23 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
6
Na wierzch Hummusu skropić olejem sezamowym i dodać trochę pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 23 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
PieprzPieprz
7
Na stronie sałatki: wrzucić marchew, oliwki i ogórki w misce i skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MarchewMarchew
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
OliwkiOliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodaj sól i pieprz do smaku i ocet balsamiczny do swoich potrzeb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Sól I PieprzSól I Pieprz
9
Serwuj z boku.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze typy na tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, ryby "meatier", takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe wino będzie również dobrze pasować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Więziennej firmy winiarskiej Thorn Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 39 dolarów za butelkę.
The Prisoner Wine Company Thorn Merlot
The Prisoner Wine Company Thorn Merlot
Aromaty pikantnych przypraw, czarnej wiśni i mokki z cedrem i jeżyną. Wpis zapewnia elegancką równowagę ze smakami czarnej śliwki i anyżu, wraz z nutami grillowanego rozmarynu i prażonego dębu. Aksamitne, czekoladowe taniny rozwijają się w solidne wykończenie. Podczas pracy z plantatorami w Dolinie Napa, Winiarnia natknęła się na małe, premium winnice Merlot, które zdołały uciec przed przesadzeniem na Cabernet Sauvignon. To posłużyło za inspirację do stworzenia Thorn. Źródła Merlot zostały zmieszane z Syrah, aby stworzyć głębię w ciele, podczas gdy Malbec akcentuje owoce.Grafika wytwórni to Fotografia rzeźby wilka drucianego zatytułowanej "Thorn" portugalskiego artysty Davida Oliviera.Mieszanka: 77% Merlot i 23% Malbec i Syrah.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia55
Magazyn