Sunny Side Up Burger
Sunny Side Up Burger może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. To danie główne ma 1115 kalorii, 38g białka, oraz 99g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sos worcestershire, płynny dym, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 48 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Słoneczna Pizza, Sunny Side Up Eggs, oraz Sunny Side Up Special dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce delikatnie połączyć mieloną wołowinę, sól, pieprz, sos Worcestershire i płynny dym. Podziel mieszankę mielonego hamburgera na 4 równe segmenty i uformuj je w grube paszteciki. Przechowywać w lodówce na talerzu przez 1 godzinę, a następnie wyjąć i pozostawić do osiągnięcia temperatury pokojowej, około 30 minut przed gotowaniem.
W małej misce wymieszać czosnek, majonez i sok z cytryny i sól, do smaku. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Rozgrzej patelnię grillową na dużym ogniu. Lekko posmaruj wierzch każdego burgera olejem roślinnym, a następnie ułóż na grillu, naoliwionym bokiem w dół. Sear aż hamburgery zwolnić łatwo z grilla i są brązowe, o 5 protokół.
Posmaruj trochę więcej oleju roślinnego, odwróć i gotuj, aż środek lekko odskoczy, wskazując średnio Rzadki środek, kolejne 5 minut. Podczas gdy hamburgery są wykończenia, szczotka obie strony chleba lekko z oliwą z oliwek, a następnie umieścić na grillu i gotować aż tosty, o 1 minuta, następnie odwrócić i tosty z drugiej strony.
Przenieść 1 plaster do każdego talerza porcji i rozprowadzić z czosnku spread. Top każdy kawałek z hamburgera i podczas ich odpoczynku, aby jajka do góry każdego hamburgera. Na małej patelni roztopić 1 łyżkę masła na małym ogniu, złamać jajko w środku, przykryć i gotować, aż białko będzie ustawione, a żółtko nadal będzie ciekłe, około 5 minut. Wsuń jajko na wierzch hamburgera, doprawij odrobiną soli i pieprzu, a następnie zakończ kilkoma koktajlami ostrego sosu. Powtórzyć z pozostałym masłem i jajkami i podawać.