Sum z płatków owsianych, pieczony kalafior i musztarda oraz krem cytrynowy

Sum z płatków owsianych, pieczony kalafior i musztarda oraz krem cytrynowy
Pinhead owsiane Crusted Sum, pieczony kalafior i musztarda zieleni, i krem cytrynowy może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 655 kalorii. Na 4,08 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz filet z suma, skórkę z cytryny, płatki owsiane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Morelowo-Musztardowy Sum, Sum z orzechami Pekanowymi z zwiędłymi zieleniami i pomidorowym chutneyem, oraz Sum z orzechami Pekanowymi z pikantnym sosem śmietanowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do temperatury 205°C (400°f).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W dużej misce wrzucić musztardę z 1 łyżeczką oleju i doprawić solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Zielenina MusztardowaZielenina Musztardowa
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Przyciąć kalafior i podzielić go na różyczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
4
Umieść kalafior i czosnek w naczyniu do pieczenia 9 na 13 cali (23 na 33 cm), skropić 1 łyżką oleju i posypać solą i przyprawą do smaku. Wrzucić do herbu z olejem. Piecz do kalafiorajest bardzo delikatny i złocisty, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Tymczasem w małym rondlu podgrzać 1 łyżkę stołowąbutter na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Dodaj szalotka i sól pinchof i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż tylko startingto brązowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
7
Dodać wino i gotować do około połowy, następnie dodać śmietanę i skórkę cytrynową.Dusić na średnim ogniu,aż zmniejszy się i zgęstnieje, około 6 minut, a następnie ubić sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
8
Usuń z ciepła. Doprawić solą do smaku i odstawić, przykryć ciepłą skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
9
Dodać zieleninę do kalafiora i wrzucić metalową łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
10
Posypać niewielką ilością wody i smażyć, aż zieleniny sąwilgotnione i miękkie i zaczynają chrupiące, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
11
Na bardzo dużej patelni (lub dwóch dużych) podgrzać 1 łyżkę masła i 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
12
Rozłóż owies na talerzu. Przyprawić rybę solą i pieprzem, a każdy filet położyć na owsie, delikatnie naciskając tak, aby owies przylegał do jednej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
13
Włożyć rybę na patelnię (lub patelnie), od strony owsa do dołu i gotować bez przeszkadzania, dopóki owies nie będzie ładnie rumiany, a nieprzezroczystość przepłynie około jednej trzeciej drogi przez najgrubszą część ryby, około 4 minut w zależności od grubości filetów. Użyj metalowej szpatułki, aby ostrożnie obrócić rybę i gotować, aż będzie po prostu nieprzezroczysta, około 4 minut. Ułóż cebulę, czosnek i zieleninę na 4 talerzach, top withthe ryby i łyżka trochę sosu na wszystko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
ZieloniZieloni
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
14
Serwuj natychmiast.
15
Od produktów pełnoziarnistych dla nowej generacji: lekkie dania, obfite posiłki, słodkie smakołyki i różne przekąski dla codziennego kucharza liany Krissoff. Copyright © 2012 Liana Krissoff; photographs copyright © 2012 Rinne Allen. Opublikowany w 2012 roku przez Stewart, Tabori & Chang, odcisk ABRAMS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn