Grillowany sum jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 870 kalorii, 36g białka, oraz 73g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,35 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś kapary, liście pietruszki, olej kuchenny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bistro Catfish, Sum Courtbouillon, oraz Catfish Al Forno dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Każdy filet z suma posmarować suchym masłem. Zanurz rybę w oleju i umieść filety na gorącym grillu, aby ustalić ślady grilla. Po ustaleniu śladów grilla i uwolnieniu filetów z grilla, umieść Suma w palaczu. Palić przez 2 minuty przy użyciu zrębków hickory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sum
Sos Z Indyka, Podgrzewany
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pasek Skórki Cytrynowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Dodać wodę do wiórów i parować ryby przez kolejne 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, Podgrzewany
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Sum wyjmij z palacza i podawaj natychmiast z domowym sosem tatarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Tatarski
Sum
5
Wszystkie składniki wymieszać w małej misce. Doprawić solą, do smaku. Schłodzić, przykryty, w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.