Południowy smażony sum jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.07 za porcję. Jedna porcja zawiera 1733 kalorii, 44g białka, oraz 154g tłuszczu. Kilka osób naprawdę lubi to Południowe danie. 12 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę kukurydzianą, sól i pieprz, filety z Suma i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest spektakularne. Spróbuj Sum Smażony Południowy, Sum Smażony Południowy, oraz Sum Smażony Południowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce, połączyć oliwę z oliwek, majonez, szalotki i rozkoszować się sosem tatarskim. Przechowywać w lodówce aż potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Tatarski
Majonez
Oliwa Z Oliwek
Zielona Cebula
Rozkosz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Rozgrzać olej w frytkownicy do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
3
Połączyć mąkę kukurydzianą, przyprawę Blackfish i sól i pieprz, do smaku. Pogłębiać filety z sumów w sezonowanej mączce kukurydzianej. Smażyć w głębokim tłuszczu pokryte kawałki w partiach, dopóki nie są gotowane przez, o 10 protokół. (Aby uzyskać podstawowe informacje, użyj instrukcji producenta dla frytkownicy dla podobnych produktów spożywczych, a następnie przetestuj ryby, aby zobaczyć, że jest to przetarg widłowy.) Pozostawić do odsączenia na papierowych ręcznikach i podawać z sosem tatarskim i świeżymi klinami cytrynowymi (aby wycisnąć sok z cytryny na rybę).
Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.