Sum i ziemniaki z salsą Verde może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 4,37 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 507 kalorii, 31g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, świeżo zmielony pieprz, lekko płaskolistne liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Młode Ziemniaki Z Salsą Verde, Ziemniaki Salsa Verde, oraz Łosoś z ziemniakami salsa verde dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pietruszkę, kapary, czosnek, sok z cytryny, pastę anchois, musztardę, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu umieścić w blenderze. Puls do posiekania. Po uruchomieniu maszyny dodaj 7 łyżek oleju w cienkim strumieniu, aby uzyskać gładkie puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Anchois
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Umieść ziemniaki w średnim rondlu z osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień,i gotować do miękkości, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Drenaż.
4
Zapalić grill lub podgrzać brojlery. Rybę zalać pozostałą 1 łyżką oleju i posypać pozostałą 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Grillować lub smażyć rybę przez 3 minuty. Skręcić i gotować, aż po prostu zrobić, 3 do 4 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Kasztany Wodne, Julienne
5
Aby służyć, skropić trochę salsa verde nad rybą i ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
6
Podawać Pozostałe salsa verde obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
7
Alternatywy dla ryb: zamiast sumów można użyć miecznika, łososia, halibuta lub steków z tuńczyka, lub filetów mahimahi lub makreli-właściwie prawie każdej ryby, którą można grillować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Makreli
Stek Z Tuńczyka
Miecznik
Mahi Mahi
Sum
Halibut
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
8
Wino Polecane: niegdyś jedno z najpopularniejszych włoskich win białych, obecnie jest lepsze niż kiedykolwiek. Popijaj to z tym daniem i odkryj, jak pikantny charakter wina uzupełnia zarówno ryby, jak i ostre sosy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Verdicchio
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.