Sukkotaż Z Kukurydzy Cukrowej
Słodko-kukurydziany Sukkotash może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 8G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,55 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli i pieprzu, okra, pomidory—obrane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kukurydza cukrowa " sukkotasz, Sukkotaż Z Kukurydzy Cukrowej, oraz Letnie Przegrzebki Ze Słodką Kukurydzą I Pomidorowym Sukkotaszem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować groch do miękkości, 5 minut.
Odcedzić, rezerwując 3/4 szklanki płynu do gotowania.
W głębokiej patelni, rozgrzać olej.
Dodać boczek i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż rumiane.
Dodać cebulę i gotować, aż tylko zmięknie.
Dodać okrę i gotować przez 8 protokół.
Dodać pomidory i kukurydzę i gotować, aż pomidory rozbić.
Dodać groszek z płynem do gotowania i doprawić solą i pieprzem. Dusić przez 2 minuty. Wymieszać z masłem i bazylią; podawać.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Forge Cellars Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.