Suflet Z Serem Jabłkowo-Cheddarowym

Suflet Z Serem Jabłkowo-Cheddarowym
Jabłko & suflety serowe Cheddar może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 255 kalorii, 11g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 5 fanów. Mieszanka soli, jajka, jabłko granny smith i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Dwukrotnie pieczone suflety z koziego sera z sałatką jabłkowo-orzechową, Suflet Ze Szczypiorkiem Cheddar, oraz Karmelizowane jabłko + ser Cheddar miękkie precle z sosem jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść dużą patelnię na średnim ogniu i stopić 1 łyżka masła, aż krawędzie masła wyglądają lekko rumiane i pachnie orzechowy, o 1 minutę. Wymieszać jabłka na masło i gotować, aż po prostu zaczną mięknąć, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Posypać cukrem i nadal gotować, aż jabłka będą miękkie i lekko karmelizowane, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CukierCukier
3
Jabłka przełożyć na talerz i rozprowadzić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). 4 ramekiny smarujemy obficie masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PiekarnikPiekarnik
5
Umieść ramekiny na patelni z prześcieradłem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PatelniaPatelnia
6
Roztopić 2 łyżki masła na małej patelni na średnim ogniu; wymieszać mąkę i gotować, aż mieszanina będzie gładka i surowy smak mąki gotuje się z zasmażki, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wlać mleko do zasmażki, doprowadzić do duszenia i ubijać, aż mieszanina zgęstnieje do gładkiego białego sosu, o 2 protokół. Gotować, ubijać, jeszcze przez 1 minutę i wyjąć z ognia; zimny biały sos do letniej temperatury.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Wlać biały sos do dużej miski i ubić sól, pieprz czarny, pieprz cayenne, gałka muszkatołowa i żółtka. Ser cheddar wymieszać z białą mieszanką sosu, aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Ser CheddarSer Cheddar
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
żółtko Jajażółtko Jaja
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
SOSSOS
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Białka ubić w szklanej lub metalowej misce, aż będą miękkie, puszyste, około 2 minut. Połowę ubitych białek delikatnie wbić do ciasta sufletowego. Powtórz z pozostałymi białkami, aby uzyskać miękkie, przewiewne ciasto. Złóż schłodzoną mieszaninę jabłek. Podzielić mieszaninę na przygotowane ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Piec w nagrzanym piekarniku, aż suflety wzrosną i topy są rumiane, o 22 protokół. Suflety lekko opadną, gdy ostygną.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn