Suflet z serem i kabaczkiem
Suflet z sera i squasha może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 16G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli, pierogi squash, szalotka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 48 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Suflet z serem i kabaczkiem, Suflet z trzema serami, oraz Suflet Trzy Serowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść małą patelnię do pieczenia w piekarniku. Rozgrzej piekarnik do 45
Wyjąć gorącą patelnię z piekarnika; roztopić masło na patelni.
Dodać squash i następne 3 składniki (przez szalotka) do patelni.
Posypać mieszaninę squasha z 1/4 łyżeczki soli i pieprzu; wrzucić.
Piec w 450 przez 20 minut lub do miękkości, obracając raz. Fajna mieszanka do squasha.
Umieścić mieszaninę squasha w robocie kuchennym; proces do gładkiej. Zeskrobać mieszaninę squasha do miski.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 425 i umieść blachę do pieczenia w piekarniku.
Umieść francuski chleb w robocie kuchennym i pulsuj 10 razy lub do momentu, gdy drobna bułka Tartaczna odmierzy około 1/2 szklanki. Lekko posmarować 5 (8-uncji) suflet ramekins sprayem do gotowania; posypać okruchy równomiernie na naczynia.
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę i pozostałą 1/4 łyżeczki soli połączyć w średnim, ciężkim rondlu na średnim ogniu. Stopniowo dodawać mleko, stale mieszając trzepaczką; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę lub aż gęsty i bąbelkowy.
Wyjąć z ognia; odstawić 5 minut.
Dodajemy sery, mieszamy aż będą gładkie. Wymieszać mieszaninę dyni i żółtka.
Białka umieścić w dużej misce do miksowania; ubijać mikserem z dużą prędkością do uzyskania średnich szczytów (nie przegotowywać). Delikatnie wymieszać jedną czwartą białek w mieszaninie do squasha; delikatnie złożyć pozostałe białka. Podzielić mieszaninę równomiernie między przygotowane potrawy. Ostro stuknij naczynia na blacie 2 do 3 razy, aby wyrównać.
Umieść naczynia na rozgrzanej blasze do pieczenia; umieść w piekarniku 425. Natychmiast obniżyć temperaturę piekarnika do 35
Piec suflety w temperaturze 350 przez 45 minut lub do złotego, nadmuchanego i ustawionego.