Suflet Z Krabów Karaibskich
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów Ameryki Środkowej, więc dać Karaiby Krab suflet spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu. 16 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jeśli masz żółtka jaj, mięso krabowe, kokos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Spróbuj Caribbean Crab Sandwich, Karaiby Ciasteczka Krabowe Benedykt, oraz Suflet Bursztynowy Krab dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to od A do Z Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.