Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów Ameryki Środkowej, więc dać Karaiby Krab suflet spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu. 16 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jeśli masz żółtka jaj, mięso krabowe, kokos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Spróbuj Caribbean Crab Sandwich, Karaiby Ciasteczka Krabowe Benedykt, oraz Suflet Bursztynowy Krab dla podobnych receptur.
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to od A do Z Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.