Suflet z jajkiem i kiełbasą

Suflet z jajkiem i kiełbasą
Suflet z jajkiem i kiełbasą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje $1.0 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz mieloną musztardę, mleko, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 55 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Spróbuj suflet z jajkiem z kiełbasą, Suflet z jajkiem i kiełbasą, oraz Suflet z jajkiem i kiełbasą Alabaman dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brązowa kiełbasa na dużej patelni na średnim ogniu; odcedzić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Umieść grzanki w naczyniu do pieczenia 9X13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Na grzankach posypać serem; na wierzch z rumianą kiełbasą. Ubij jajka i 2 1/2 szklanki mleka w misce do miksowania i zalej zapiekanką. Przykryć naczynie do pieczenia i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
4
Następnego ranka Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Połączyć zupę grzybową, mieloną musztardę i pozostałe 1/2 szklanki mleka; zalać wierzchem zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Zupa GrzybowaZupa Grzybowa
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
6
Piec, odkryte, aż zbrązowieje i zestaw, o 1 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn